Izbraukuma banketi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ceplis, Kafejnīca

Saules 5, Madona, Madonas nov. LV-4801
Kafejnīca Madonā, kafejnīca, ēdināšana Madonā, Madona, kur paēst Madonā, garšīgas pusdienas, mājas ēdieni, banketu galdu klāšana, svētku galds, galdu klāšana izbraukumos, ēdiena gatavošana pēc pasūtījuma, salāti, gaļas plates, uzkodas, siera plates, augļu plates, kulinārija, svaigi cepti pīrādziņi, bulciņas, konditoreja, mājas tortes,

Lāsīte, kafejnīca, banketi

Brīvības 57a, Stende, Talsu nov. LV-3257
Kafejnīca Talsi, kafejnīca Talsu rajons, pusdienas, vakariņas, banketi , brokastis, konditoreja, kulinārija, Banketi Kuldīgā, Talsos, Talsu rajonā, Tukumā, Kandavā, banketu galdu klāšana, bērnu stūrītis, bērnu

SmartCoffee Serviss, SIA

"Siljēkas 1" , Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
kafija, garda kafija, svaigi grauzdēta kafija, banketi , serviss, kafijas serviss, kafija sigulda, , izbraukuma kafija.

Ābols, kafejnīca

Jāņkalna 48a, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
kafejnīcas, ēdināšanas uzņēmums, kur paēst Alūksnē, garšīgi paēst, pusdienas, viesību galdu klāšana Alūksnē, banketi

Istaba, krodziņš

J.Čakstes bulvāris 7, Jelgava LV-3001
Krogs, bankets, banketi , svinību mielasti, kāzu mielasti, bēru mielasti, (līdz 50 personām)., Izbraukuma banketi .

Jaunā Rauna, kafejnīca-bistro

Rauna, Rīgas 2a, Raunas pagasts, Smiltenes nov. LV-4131
Piedāvājam:: ✓ Pusdienu komplekti ✓ Banketi ✓ Uzkodas ✓ Brokastis un vakariņas ✓ Ēdināšana tūristu grupām ✓ Aukstie un siltie ēdienu ✓ Deserti ✓ Izbraukuma banketi

Pastnieka māja, restorāns

F.Brīvzemnieka 53, Liepāja LV-3401
Par mums: "PASTNIEKA MĀJA" atrodas pašā Liepājas centrā, taču sānis no pilsētas steigas un trokšņa. Piemērota vieta, kur paslēpties no ārpasaules. Izvēloties vietu pie loga, var redzēt mājas pagalmu ar vējrādi, koka dēļu grīdu, vasaras dārzu un caurspīdīgu stikla sienu, kas atdala “Pastnieka Māju” no pilsētas – steidzīgiem garāmgājējiem, tramvaja un automašīnām, ļaujot izbaudīt laisku labpatiku. Restorāns izvietots divos stāvos, kuros organizējam banketus, seminārus, darījuma pusdienas, ģimenes svinības. Iespējams rezervēt visu restorānu vai atsevišķas tā daļas. Katru darba dienu no plkst. 11:00 - 16:00 biznesa pusdienas.

Take the Bake, picērija

Atmodas 31, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts:

Ģimenes uzņēmuma Take the Bake, picērija Aizputē. Mūsu gardās, malkas krāsnī gatavotās picas var nobaudīt mūsu picērijā-restorānā Giardino di Napoli vai uzaicinot mūs uz savu dzimšanas dienu vai pasākumu. Mūsu veikalā atradīsiet dažādas itāļu pārtikas preces kā miltus un olīveļļu, kā arī dažādus piederumus, kuri izpalīdzēs picas gatavošanai mājās!

Kafejnīca GAMMA, banketu galdu klāšana

"Sapnīši" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov. LV-5011
Apraksts: Ēdināšana Lielvārdē, Ogrē, Ķegumā. Galdu klāšana izbraukumos. Banketu apkalpošana. Ēdienu piegāde. Lielvārde, Ogre, Ķegums. Izbraukuma banketi 80 km rādiusā ap Lielvārdi.

O!Bistro, kafejnīca

Brīvības 164, Liepāja LV-3401
Piegāde:

Privātpersonām pakalpojums pieejams tikai Liepājas pilsētas teritorijā;

Juridiskās personas apkalpojam Liepājā un ārpus tās, pēc iepriekš vienošanās;  

Ēdiens līdzņemšanai, piegāde, uzņēmumu ēdināšana

Apraksts:

Atrodamies veikala K-SENUKAI telpās. Kafejnīca “O!Bistro” nodrošina kvalitatīvu pusdienu piedāvājumu, sniedzot plašu izvēli karstajiem, aukstajiem un saldajiem ēdieniem. Par fiksētu cenu pieejams komplekso pusdienu piedāvājums “Sātīgais” un “Veselīgais”. Pusdieno uz vietas vai pasūti ēdiena piegādi, zvanot uz 63431717.  Pasūtījumus pieņemam 9:00 - 14:00.

Aleksandrs, pusdienu restorāns Āgenskalnā

Nometņu 61, Rīga LV-1002
Par restorānu:

Strādājot šajā jomā vairāk kā 20 gadus, restorāna komanda ir ieguvusi augstu ēdiena kvalitātes novērtējumu un labas atsauksmes no mūsu apmeklētājiem. Restorāns katru dienu piedāvā saviem viesiem ne tikai gardu un veselīgu ēdienu, bet dāvā labu noskaņojumu visai dienai. “Aleksandrs” nav tikai restorāns, tā ir vieta, kur ir velme atgriezties atkal un atkal.

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Apraksts: "Chat" – tā ir nepiespiesta saruna pozitīvā gaisotnē. Laipni lūdzam uz tikšanos ar garšām, cilvēkiem un īpašo atmosfēru kafejnīcā un restorānā Chat! Izveidojiet neatkārtojamas sastāvdaļu un mērču kombinācijas salātu bārā. Pasūtiet pastu, voku, grilu vai pankūkas, izvēlieties unikālus garšu savienojumus, radot tieši savai gaumei atbilstošu maltīti. Pagatavotos ēdienus un karstos dzērienus jums pienesīs pie galdiņa. Ja vēlaties, varat paņemt jau gatavas uzkodas, salātus, zupas vai siltos ēdienus. Mūsu kūkas, deserti, dzērieni un smaržīga kafija jebkuru lietišķu tikšanos padarīs draudzīgu un vieglu. Darbdienās ir arī pusdienu piedāvājums steidzīgajiem.

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
Apraksts: Daily ir kvalitatīva izvēle par ikdienā pieņemamu cenu. Ar zīmolu Daily Latvijā un Igaunijā darbojas pusdienu restorāni, kafejnīcas un ēdnīcas, kurās katru dienu maltīti ietur desmitiem tūkstošu cilvēku. Ēdinām uzņēmumu darbiniekus un studentus, sniedzam ēdināšanas pakalpojumus skolās, bērnudārzos un aprūpes iestādēs. Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem. Baudi katru dienu!

Wood Stock, kokteiļbārs

Kuģinieku 5, Liepāja, LV-3401
Par mums:

WOOD STOCK gastrobārs ir mūsdienīga vieta Liepājas sirdī, kurā viesiem tiek sniegta īpaša iespēja atklāt jaunus horizontus savām garšu kārpiņām ar ilggadīgi izstrādātām kokteiļu receptēm un gardām uzkodām. WOOD STOCK komanda viesus priecē ne tikai ar gastronomiskajām baudām, bet arī dzīvās mūzikas vakariem, ekskluzīvām meistarklasēm un aizraujošiem pasākumiem. Ideja par WOOD STOCK bāru tā izveidotājiem - Jurim Budņikovam un Rihardam Ozolniekam - radās jau 2018. gada nogalē, kad arī tika dibināts uzņēmums. Apvienojot Jura plašo pieredzi un zināšanas apkalpošanas jomā, kā arī Riharda jaunības degsmi un zināšanas par tirgus aktualitātēm un tendencēm, viņi ir kļuvuši par celmlaužiem Liepājas kokteiļu un dzērienu kultūrā. Gastrobārs savas durvis apmeklētājiem vēra 2020. gada 1. jūlijā. WOOD STOCK ir par garšām, kvalitāti, daudzveidību, atpūtu un draugiem, par labi pavadītu laiku. Par jauniem stāstiem un atmiņām!

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca

Ausekļa 14a, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Par mums:

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca, nodrošina pilnu ēdināšanas servisu - brokastis, pusdienas, vakariņas, izbraukuma banketus. Tāpat ir iespējams pasūtīt sev tīkamus banketus.

Kafejnīcā ievēro visas epidemioloģiskās drošības prasības.

Loms, bārs

Raiņa 13, Liepāja LV-3401
Restorāna pakalpojumi: ✓ Ēdienu piegāde ✓ Banketu serviss ✓ Telpu rezervācija ✓ Banketi izbraukumā ✓ Bēru mielasts ✓ Svētku galdi Bārs "LOMS":

Bārs "Loms" - gards ēdiens uz vietas! Bezmaksas ēdiena piegāde visā Latvijā. Telpu noma banketiem un pasākumiem. Banketu serviss uz vietas Raiņa ielā 13 un izbraukumā pie klienta. Nāc uz pusdienām! Vai pasūti - pievedīsim klāt! Vasarā iespēja nesteidzīgi baudīt ēdienus un dzērienus vasaras dārzā zem nojumes.

Gardumgardi, kafejnīca

Vienības gatve 109, Rīga, LV-1058
Apraksts: Pusdienu restorāns. Banketi. Izbraukuma ēdināšana.

Niko, kafejnīca

Svētes 33, Jelgava LV-3001
Par uzņēmumu:

SIA "M.A.N." sniedz ēdināšanas pakalpojumus mācību iestādēs, uzņēmumos un valsts iestādēs Jelgavā. Uzņēmums piedāvā arī ēdienu un dzērienu piegādi, banketu servēšanu un apkalpošanu klienta norādītajā vietā. Ēdienu piegāde uzņēmumiem notiek ne tikai pilsētās, bet arī sporta pasākumos, koncertos un dažādos objektos ārpus tām.

Kuldīgas Metropole, Viesnīca

Viesnīca strādā!
Baznīcas 11, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Viesnīca un restorāns "Metropole" dibināta Kuldīgas vecpilsētas centrā 1910. gadā, pilnībā atjaunota 2006. gadā, saglabājot savu senatnējo fasādi un kļūstot par modernāko un prestižāko viesnīcu un restorānu pilsētā, piedāvājot sezonālo, lokālo virtuvi un unikālus numuriņus ar skatu uz vēsturisko pilsētu. Viesnīca Kuldīgas Metropole piedāvā 14 komfortablus numurus, kuri ieturēti klasiskā stilā, no kuriem 6 ir vienstāva, 7 divstāvu (ar spirālveida kāpnēm) un 1 LUX numuriņš. No logiem divu stāvu numuriņos jūs varat redzēt apdzīvoto Kuldīgas galveno gājēju ielu, bet, ja jūs vēlaties klusāku atmosfēru, mēs varam piedāvāt jums numuru ar skatu uz Alekšupīti, kas liks jums aizmirst par ikdienas steigu ar savu mierīgo un kluso plūsmu. Restorāns piedāvā svaigu un sezonālu ēdienkarti, balstoties uz vietējo virtuvi un labākajām Eiropas kulinārijas tradīcijām.

Rausis - konditoreja, kafejnīca

Vaļņu 10, Jelgava, LV-3001
Produkti un pakalpojumi::

Konditorejas izstrādājumi:

✓ Rauga mīklas izstrādājumi ✓ Eļļā cepti izstrādājumi ✓ Kāzu tortes ✓ Plaucētās mīklas izstrādājumi ✓ Kūciņas ✓ Dažādas tortes ✓ Kliņģeri ✓ Bērnu tortes ✓ Cepumi

Pakalpojumi:

✓ Banketi ✓ Galdu klāšana ✓ Ēdienu piegāde ✓ Izbraukuma banketi