Izbraukuma banketi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum

Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
ēdienu piegāde pasākumiem, ēdienu piegāde pasākumiem pēc pasūtījuma, ēdienu piegāde banketos, banketi , , Izbraukuma banketi , Diētiskā ēdināšana, veģetārā ēdināšana, bezglutēna produktu virtuve, bezglutēna

Bukstiņš, bistro

Darba laiks svētku dienās - 10:00-16:00!
Smilšu 20, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
ēdināšana, banketi , banketu klāšana, ēdināšana nometnēs, bērnu nometne, sporta svētki, sporta svētkos, , korporatīvie pasākumi, korporatīvajos pasākumos, izbraukuma bankets, izbraukuma banketi , apkalpo banketus

Sunrise, kafejnīca, SIA Ravilos

18.novembra 204, Daugavpils LV-5417
Banketi , svētku organizēšana., Izbraukuma banketi . Furšets. Izbraukuma banketi . Galdu klāšana. Pusdienu piedāvājums.
ZL.LV iesaka

Mare, viesnīca

Roja, Selgas 1c, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Restorāni, kafejnīca, pusdienas, banketi , semināri, telpu noma, pirts Rojā, Wi-Fi, pasākumiem, nakšņošana, , laivu piestātne, jahtu piestātne, viesnīca 50 cilvēkiem, restorāns ar vairākām zālēm, izbraukuma banketi

Žagarkalns, slēpošanas komplekss, laivas un kempings

Cīrulīšu 70, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
noma Cēsis, plostu noma, plostu noma Cēsis, dabas takas, kempings, kafejnīca, kafejnīca Cēsīs, bistro, izbraukuma , banketi .

B Bārs, bārs-restorāns Vecrīgā

Doma laukums 2, Rīga LV-1050
labs restorāns, labākie restorāni, top restorāni, ēdināšanas uzņēmums, ēdināšanas uzņēmumi, bankets, banketi , , izbraukuma banketi , banketu zāles centrā, banketu klāšana, semināru apkalpošana, galdu klāšana, uzkodas

Svinību nams – ēdienu piegāde, svinības, banketu apkalpošana, banketu telpas, bēru mielasti

Malnavas 12a, Rīga LV-1057
Apraksts:

Svinību nams. Ēdienu piegāde Ķengaragā, Pusdienu piegāde Maskavas, Dārziņi, Salaspils, Rumbula. Svinības. Banketi, banketu apkalpošana. Bēru mielasti. Izbraukuma banketi. Strādājam visā Latvijā.

ZL.LV iesaka

Volkswagen ledus halle, Brocēnu sporta centrs, SIA

Ezera 1, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts:

"Brocēnu sporta centrs" ir sporta bāze Brocēnos, kas ir piemērota dažādiem sporta veidiem un sportistiem. Pie mums atrodama ledus halle, kvalitatīvs futbola laukums, trenažieru zāle, kā arī sporta-basketbola zāle. Pie mums ir iespējams gardi paēst Ledus halles kafejnīcā un iegādāties sporta inventāru veikalā Hokeja pasaule.

Kolumbīne, SIA, Kafejnīca Bīne Talsos

K.Valdemāra 13, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Kafejnīca Kolumbīne, Bīne Talsos piedāvā pusdienas, vakariņas, bistro. Banketi, kāzas, svinības, pasākumi bērniem. Talsi. Talsos.

Demora, SIA

Salātu 9a, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Kafejnīca "Demora" Bauskā piedāvā ēdināšanas pakalpojumus gan uz vietas, gan izbraukumos. Rīkojam banketus, klājam galdus. Pie mums var iegādāties gardus konditorijas izstrādājumus, kūkas uz pasūtījuma. Piegādes cena pēc vienošanās.

KŪP bbq, kafejnīca

Atmodas bulvāris 6a, Liepāja LV-3414

"Kūp BBQ" strādā pēc pieprasījuma banketos, pasākumos un festivālos.

Ēdiens līdzņemšanai Wolt pakalpojumos.

Apraksts:

"KŪP BBQ" brīvdabas kafejnīca un bārs atrodas kultūrvietā "Atmodas Dārzs". "Kūp BBQ" ir vieta, kur brīvā atmosfērā var nogaršot sātīgus gaļas ēdienus ar piedevām. Mūsu ēdienkarte ir balstīta uz autentisko bārbekjū ēdiena pagatavošanas procesu. Mūsu gaļa ir lēni kūpināta un gatavināta, tādējādi nezaudējot sulīgumu.

Piedāvājam banketu sortimentu, galdu klāšanu, dalību ar pārvietojamo “food truck” festivālos, pasākumos, publiskās un privātās svinībās.

Kafejnīca darbojas vasaras sezonā, pirmdienā un otrdienā atpūšamies! Izbraukuma banketus nodrošinām visu gadu!

#garšoēst!, kafejnīca

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Piegāde:

Juridiskām personām (uzņēmumu ēdināšana) apkalpojam Liepājā un ārpus tās, pēc iepriekš vienošanās.

Apraksts:

Kafejnīca “garšoēst” piedāvā vienkāršu, garšīgu un sātīgu pusdienu piedāvājumu par draudzīgu cenu, cilvēkiem ar steidzīgu dienas ritmu. Ikviens patīkamā vidē var malkot aromātisku kafiju un baudīt svaigus, gardus un uz vietas gatavotus konditorejas izstrādājumus.

Orange Bowling & PicaDA!, Izklaides un atpūtas komplekss

Cietokšņa 60-2.st., Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Izklaides un atpūtas komplekss "Orange bowling & Pica DA" piedāvā jaunāko un mūsdienīgāko boulingu Daugavpilī - ar celiņiem un pasaulslavenās boulinga kompānijas Brunswick aprīkojumu. Mums ir četri jauni Eiropas Biljarda federācijas sertificēti pool galdi, vairākas neazarta spēles. Pie mums Jūs varat patīkami pavadīt laiku ģimenes un draugu lokā, nosvinēt dzimšanas dienu, noorganizēt korporatīvos pasākumus un citas svinības.

Rīgas Motormuzeja kafejnīca

S.Eizenšteina 8, Rīga, LV-1079
Rīgas Motormuzeja apmeklētāji un garāmbraucošie gardēži tiek aicināti nobaudīt īpašo dienas ēdienkarti un pusdienu piedāvājumu, kā arī restorāna ēdienus pēc pasūtījuma! Piedāvājam gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī cittautu garšas baudījumu! Piedāvājam: ✓ Biznesa pusdienas (zupa vai deserts, pamatēdiens, dzēriens)- 4.60eur; ✓ Gaļas, zivju ēdieni; ✓ Veģetārie ēdieni dažādām gaumēm; ✓ Mazkaloriju ēdieni; ✓ Veselīgi salāti; ✓ Aromātiska kafija, smalkmaizītes; ✓ Plašs desertu klāsts; ✓ Sezonas ēdieni. Ēdienkartes: ✓ Ēdienkarte "Steidzīgajiem" - plašs ēdienu piedāvājums, ēdienkarte tiek mainīta katru dienu; pasniegšanas laiks: 10-15 min; ✓ Ēdienkarte "Gardēžiem" - šefpavāra izstrādāta izsmalcināta ēdienkarte nesteidzīgajiem kafejnīcas viesiem, ēdienu pasniegšanas laiks: 20-25 min.

Inkomercs K, SIA, profesionālās virtuves iekārtas

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Profesionālās iekārtas tirdzniecībai: ✓ Aukstumiekārtas ✓ Siltumiekārtas ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Sadales līnijas un servēšanas iekārtas ✓ Konvekcijas krāsnis un tvaika konvekcijas krāsnis ✓ Iekārtas dārzeņu apstrādei ✓ Iekārtas gaļas apstrādei ✓ Iekārtas ātras ēdināšanas restorāniem ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Iekārtas picērijām, konditorijām un ceptuvēm ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Trauku mazgāšanas aprīkojums ✓ Kases galdi ✓ Plauktu sistēmas

Mēs piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu:

✓ Profesionālo virtuvju un tirdzniecības iekārtu pārdošana ✓ Pieredzējušu menedžeru konsultācijas ✓ Tehnoloģisku risinājumu izstrāde ✓ Dizaina projektēšana ✓ Datormodelēšana un telpu plānošana ✓ Piegāde ✓ Iekārtu uzstādīšana ✓ Kreditēšana ✓ Savs servisa centrs ✓ Garantijas un pēcgarantijas serviss un remonts ✓ Personāla apmācība un instruktāža darbam ar iekārtām

Likteņsvece-A.U.G., SIA, Diennakts apbedīšanas birojs

Raiņa 28, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas organizēšana un vadīšana ✓ Sēru floristika ✓ Bezmaksas konsultācija Sēru ceremonijas organizēšana un vadīšana, kremācija: ✓ Dažādu reliģisko konfesiju mācītāji ✓ Laicīgie izvadītāji ✓ Muzikālais noformējums ✓ Transports bēru viesiem ✓ Kapa rakšanas pakalpojumi ✓ Racēju, nesēju pakalpojumi ✓ Foto un video pakalpojumi ✓ Nesēju pakalpojumi bērēs ✓ Atvadu organizēšana pirms vai pēc kremācijas

Fotogrāfs Nauris Slokenbergs

Stacijas 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Fotogrāfs Nauris Slokenbergs piedāvā fotogrāfa pakalpojumus: foto studijā un izbraukumos, kāzu foto studijā un izbraukumos, bērnu foto, topošo māmiņu foto, ģimeņu foto, individuālas foto sesijas u.c. Piejamas dāvanu kartes. STRĀDĀJU VISĀ LATVIJĀ. Vairāk informācijas skatīt mājaslapā www.naurisslokenbergs.lv

Cepliņi, SIA

Liepājas 12, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Pakalpojumi: ✓ Banketu galdi ✓ Kāzas ✓ Korporatīvie pasākumi ✓ Izbraukuma tirdzniecība ✓ Kafijas pauzes Par uzņēmumu:

SIA "Cepliņi" komanda piedāvā klientiem ēdināšanas pakalpojumus gan Skrundā, gan arī ārpus tās. Kāzas, korporatīvi pasākumi, banketu galdi, izbraukumu tirdzniecība, kafijas pauzes. Mums ir svarīgi, lai tiktu izpildītas ne tikai klientu vajadzības, bet arī vēlmes. Varam nodrošināt ēdināšanas pakalpojumus neierobežotam personu skaitam! Zvani - vienosimies!

Corner's

Elizabetes 83/85-, Rīga LV-1050
Apraksts:

CORNER's stāsts kas aizsācies Tukumā 2019. gadā un piedāvā izsmalcinātus, sezonāli krāsainus ēdienus  izbraukumos. Šefpavārs Mārtiņš Zelmenis kopā ar savu komandu vienmēr parūpēsies par gardu un skaisti noformētu maltīti ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā, uz vietas varam uzņemt līdz 60 cilvēkiem, izbraukumos - bez ierobežojuma. CORNER’s komanda novēl izbaudīt ar īpašām rūpēm radītu garšu ceļojumu!

INTERLUX Travel, SIA

Skolas 9, Rīga LV-1010
Piedāvājumā: ✓ Ceļojumi ar lidmašīnu

Ceļojums ar lidmašīnu ir ātrākais un ērtākais veids, kā nokļūt izvēlētajā galamērķī, lai apskatītu un izbaudītu interesantākās vietas. Izvēlies sev piemērotāko piedāvājumu!

✓ Ceļojumi ar autobusu

Ceļojums ar autobusu dod iespēju viena brauciena laikā apskatīt vairākas valstis. Apceļojiet ar autobusu visu Eiropu – no Skandināvijas līdz pat Pirenejiem!

✓ Kruīzi

Atklājiet jūras ceļojumu burvību! Dodieties ceļojumā ar kruīza kuģi un izbaudiet aizraujošu atpūtas un izklaides programmu.